Freelance opleidingsadviseur
TMA gecertificeerd professional

In eerste instantie is het 'over mij'? En in tweede instantie 'Over ons'.

Ik ben Vanessa Valkhof, Opleidingskundige & Recruiter.

Mijn opleidingen en werkervaring bestrijkt een breed pallet, maar heeft altijd te maken met “de juiste mensen op de juiste plek, op het moment dat zij daar nodig zijn en voorzien van de juiste kennis en/of vaardigheden om optimaal bij te dragen aan de beoogde (organisatie)doelstellingen.

Ik ben mensgericht én resultaatgericht ingestoken. Als pionier / out-of-the-box denker hou ik ervan om ‘de vraag achter de vraag’ te achterhalen en de daarbij behorende beoogde doelstellingen te duiden, om dit vervolgens te concretiseren en te vertalen naar heldere (leer)interventies zodat we achteraf ook de resultaten zichtbaar kunnen maken. Indien er een hick-up zich voordoet dan staan voor mij nooit de doelstellingen ter discussie, maar wel de aanpak/werkwijze waarop we die kunnen bereiken. Flexibiliteit en wendbaarheid is hierbij essentieel. Behalve conceptueel en strategisch sterk, ben ik eveneens pragmatisch en heb een duidelijke hands-on mentaliteit.

Waarom kiezen voor HRD punt?

Door mijn brede economische en commerciële achtergrond èn het feit dat ik zelf ondernemer ben begrijp ik goed met welke uitdagingen ondernemers (dagelijks) worden geconfronteerd.

In de 10 jaar die ik als intermediair heb gewerkt heb ik héél veel grote en kleine bedrijven bezocht en zodoende kennis gemaakt met verschillende branches, werkzaamheden en beroepen. Hierdoor ben ik in staat ben me snel in jouw bedrijf in te leven en te doorgronden.

Daarna heb ik ruim 15 jaar gewerkt als docent en adviseur opleidingen waardoor ik ruime kennis en ervaring heb ik allerlei aspecten van opleiden. Zowel binnen een bedrijf als ook bij opleidingsinstituten.

Tenslotte heb ik me gespecialiseerd in online leren. Deze (ICT) skills zijn ook toepasbaar op online ondernemen / social media. Mede door deze skills ben ik behalve op locatie óók virtueel werkzaam! Mijn werkgebied is zodoende heel groot.

Al deze kennis en ervaring zijn de basis voor dit bedrijf. Kijk voor mijn volledige Curriculum Vitae op LinkedIn
En zijn we nog geen connectie op LinkedIn? Stuur me gerust een uitnodiging om te linken!

Netwerk & samenwerking

Vanzelfsprekend heb ik een groot netwerk met bevlogen professionals; van trainers / coaches / arbeidsbemiddelaars / arbeidsdeskundigen / re-integratie specialisten / ICT’ers / webdevelopers / Virtueel assistants / etc. die ik kan contracteren wanneer een opdracht daarom vraagt.

Wil je weten wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met me op!

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.