Opleidingsadvies voor medewerkers en particulieren

Als ervaren opleidingsadviseur én arbeidsbemiddelaar kan ik je helpen met een persoonlijk opleidingsadvies. Gedurende een studieloopbaan of carrière kan je geconfronteerd worden met bij allerlei beroepsgerichte leervragen. Een kleine greep van die mogelijkheden waarmee ik je van dienst kan zijn;

Studiekeuze

Je wilt (weer) iets gaan leren maar je weet niet precies wat?

Ik ga graag met je in gesprek om te ontdekken waar jouw talenten liggen en waar jouw beroepskansen het grootst zijn.

Wensberoep
Je hebt een wensberoep maar je weet niet wat er voor nodig is en/of hoe je dit kan bereiken? Ik zoek graag voor je uit wat de mogelijkheden zijn. En zelfs als het niet direct een mogelijkheid lijkt te zijn kunnen er toch nog vaak verrassende alternatieven zijn.
Loopbaanpad

Wil je door te groeien naar een andere functie, maar je weet niet hoe je die kan invullen? Laat mij je helpen om een actieplan te maken en een ontwikkelprogramma uit te stippelen. Rekeninghoudend met jouw persoonlijke omstandigheden.

Andere vraag?

Heb je een andere opleidingsvraag?

Neem gerust contact met me op om deze te bespreken.

Voor een kostenindicatie verwijs ik je graag naar de standaard tarieven. Aangezien elke leervraag anders is maak ik graag (op basis van een gratis intake-gesprek) een offerte voor je zodat je van te voren weet wat het totale advies gaat kosten.

Wil je weten wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met me op!

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.