Bedrijfsacademy (ELO/LMS)

Kennisdelen en/of borgen is een belangrijk onderdeel van een goede bedrijfsvoering. Zonder goed opgeleid en ingewerkt personeel is het onmogelijk om consistent kwalitatief hoge producten en/of diensten te leveren. In elk bedrijf, of het nu een administratiekantoor is of een productiebedrijf.

Om de kennis en vaardigheden in jouw bedrijf te borgen en vergroten zijn meerdere mogelijkheden. De meest bekende variant is medewerkers op cursus sturen. Maar het rendement daarvan is betrekkelijk. Zeker ook omdat het lastig is om deze kennis vervolgens weer (efficiënt) te delen met andere collega's. Maar even zo goed is de reeds bestaande kennis en kunde van de huidige medewerkers waardevol. Maar hoe bewaak je nu dat die kennis overgedragen wordt en geborgd in jouw bedrijf?

Een goede oplossing is het inrichten van een eigen (online) bedrijfsacademy.

Als ervaren E-learning ontwikkelaar en programmamanager digitaal leerplatform heb ik brede kennis en ervaring voor elk vraagstuk, groot of klein. Ik kan je adviseren over verschillende open source of SAAS oplossingen, evenals de implementatie begeleiden. Bijvoorbeeld met behulp van een van onderstaande toepassingen.

E-learning / E-academy

Online opleiden/leren heeft vele voordelen ten opzichte van (alleen) klassikaal opleiden. Het heeft over het algemeen een hoger leerrendement én het is plaats & tijd onafhankelijk waardoor het minder verleturen oplevert.

Benieuwd welke voordelen het voor jouw bedrijf heeft? Ik neem graag de mogelijkheden met je door!

Learning Community

Een nieuwe maar efficiënte manier van (informeel) leren kan via een learning community. In eerste instantie lijkt dit veel op een online leeromgeving, maar je kan er zoveel meer mee! Zeker voor grotere MKB bedrijven een fantastische manier om kennis te delen en te borgen.

Geïnteresseerd? Maak een afspraak voor een demo.

Blended Learning

Blended scholingsprojecten, waarbij je 'het beste van twee werelden'combineert. Namelijk de voordelen van leren via E-learning (theorie). Plus alle mogelijkheden die je hebt van een klassikale les om vaardigheden te oefenen/aan te leren en meer de verdieping op te zoeken.  Door deze combinatie heb je maximaal leerrendement en minimale verleturen!

Andere vraag?

Staat jouw (opleidings)vraag er niet bij? Neem gerust contact op om jouw vraag te bespreken.

Ook als ik je niet zou kunnen helpen met jouw vraag, dan help ik je graag mee zoeken (binnen mijn netwerk) naar iemand die de vraag wel zou kunnen oppakken. 

NB: Inmiddels bouw ik geen leeromgevingen meer zelf. Het maken van een leeromgeving van een WordPress / Learndash leeromgeving besteed ik uit aan mijn collega's in mijn professionele netwerk, evenals het ontwikkelen van content.

Wil je weten wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met me op!

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.